BL - Leverkuzen konačno pobedio, Štutgart nemoćan na Baj Areni

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Leverkuzen konačno pobedio, Štutgart nemoćan na "Baj Areni"

Da li će Leverkuzen konačno početi da beleži dobre rezultate?

Bajer Leverkuzen je otvorio 12. kolo u nemačkoj ligi. Igrali su protiv Štutgarta i slavili sa 2:0 (0:0).

Domaćin je loše započeo sezonu, pa su se pred ovaj duel nalazili tek na 14. poziciji u ligi. Ipak, navijači se nadaju da će ova pobeda uticati i da će nastaviti u tom ritmu. Pobedili su ekipu koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, ali Štutgart je zaista dobra ekipa koja će verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeti da se izbavi iz ove neugodne situacije i izađe iz opasne zone.

Leverkuzen je imao inicijativu, ali ni gosti nisu bili bez prilika za gol. Prvo poluvreme je bilo u znaku domaćina, ali nisu imali sreće da postignu gol. Ipak, to se promenilo u drugom poluvremenu i Kevin Foland je uspeo da matira golmana gostiju. Kada su postigli prvi gol, sve je bilo lakše. Štutgart nije uspeo da se oporavi od tog gola, a onda je samo 7 minuta nakon prvog usledio i drugi, opet Foland. Do kraja meča, Leverkuzen je držao loptu i nije dozvolio Štutgartu da pripreti Hradeckom.

Leverkuzen je ovom pobedom malo popravio skor, a ukoliko vežu još par dobrih rezultata, brzo bi oni mogli da se vrate u borbu za Evropu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Valensija rutinski protiv Valjekana (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 19:12

Konačno su "Slepi miševi" počeli da beležele dobre rezultate...Valensija je vrlo loše otvorila sezonu, ali sada su vezali dva trijumfa i vrlo brzo stigli do gornjeg dela tabele, gde i pripadaju. Slavili su protiv Rajo Valjekana sa 3:0 (1:0)...Konačno je Valensija upisala prvu ligašku pobedu u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.