VTB - Armejci ponovo na pobedničkom koloseku

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - "Armejci" ponovo na pobedničkom koloseku

Nakon dva vezana poraza u VTB ligi ekipa moskovskog CSKA upisala trijumf u duelu sa Nižnjim.

Košarkaši moskovskog CSKA suočili su se sa rezultatskom krizom u regionalnoj VTB ligi pa su tako posle deset uzastopnih pobeda vezali poraze u duelima sa Lokomotivom Kubanj i Zenitom.

Danas su izabranici Dimitrisa Itudisa odmerili snage sa Nižnjim i upisali trijumf rezultatom 97:80 (25:19, 22:20, 22:15, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 28:26).

Grčki strateg iskoristio je priliku da podeli minutažu na sve igrače koji su se našli u protokolu, a među njima se posle dva i po meseca našao i Leo Vesterman.

Francuz se oporavio od povrede, a danas je za 17 minuta na terenu postigao 9 poena. Najefikasniji u redovima moskovskog CSKA bio je Andrej Voroncevič sa 17 poena, a pratili su ga Kajl Hajns (11 pts, 3 sk, 3 as) i Nikita Kurbanov (10 pts, 8 sk, 3 as).

U poraženom sastavu odlična partija Petra Gubanova koji je postigao 22 poena i zabeležio 5 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.