VOLVO KUP: Srbija bolja i od Mađarske

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLVO KUP: Srbija bolja i od Mađarske

Srbija – Mađarska 10:9 (1:1, 3:1, 4:3, 2:4)
(FOTO: I. Milutinović)
Srbija je pobedila u Solnoku selekciju Mađarske u drugom kolu Volvo kupa.
U ekipi Srbije po dva gola postigli su Stefan Mitrović i Dušan Mandić, dok je kod domaćina najfikasniji bio Norbert Madaraš s četiri gola.
Srbija je igrala bez najboljih igrača Filipa Filipovića, Andrije Prlainovića i Duška Pjetlovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Zadovoljan sam. Posebno je dobro delovala odbrana sa igračem manje do poslednje četvrtine. Tada su zaigrali presing, radila je kontra a bilo je i naših individualnih grešaka. Momci su ipak svojski odradili posao i mislim da su zasluženo pobedili – rekao je selektor Dejan Savić.
Nemačka je u drugom meču pobedila SAD sa 20:12.
Srbija u nedelju igra s Nemačkom, dok će u poslednjoj utakmici snage odmeriti Mađarska i SAD.
U prvom kolu Srbija je savladala SAD koje trenira Dejan Udovičić.


Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Srbija bolja od Mađarske u Solnoku!

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 01:36

Izabranicima Dejana Savića to je bio drugi trijumf na ovom takmičenju, a sutra ih još očekuje duel protiv Nemačke.. Najefikasniji u srpskoj ekipi bili su Dušan Mandić i Stefan Mitrović sa po dva pogotka. Mađarsku je predvodio Norbert Madaraš sa četiri gola.. "Zadovoljan sam. Posebno je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.