VIDEO: Navijač uleteo na teren i izveo slobodan udarac

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Navijač uleteo na teren i izveo slobodan udarac

Nesvakidašnja i komična scena mogla se videti danas tokom susreta Vest Hema i Totenhema.

Sve se odigralo u 64. minuti kada su se igrači Totenhema spremali da izvedu slobodan udarac. Međutim, u tom trenutku navijač je uleteo na teren i šutirao umesto Kristijana Eriksena.

Lopta je preskočila živi zid i završila u rukama golmana Vest Hema.

Obezbeđenje je na kraju uspelo da uhvati i izbaci navijača, a utakmica je završena rezultatom 1:0 za Totenhem.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dajte ja da probam kad vi ne možete gol da date: Navijač upao na teren i izveo slobodni udarac na londonskom derbiju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2014

Zanimljiva scena na utakmici Vest Hema i Totenhema, kako igrači nisu uspeli da postignu gol jedan navijač je uleteo na teren u trenutku kada se Kristijan Eriksen spremao da izvede slobodan udarac i šutirao umesto danskog veziste. Pritom je bio iznenađujuće prilično precizan i naterao Adrijana da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.