Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2016, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Francuz divljao na meču sa Lajovićem

Posle pet setova, Benoa Per je uspeo da slomi otpor Dušana Lajovića u prvom kolu US opena. Francuz je sredinom trećeg seta imao "žutu minutu".

Posle jedne greške, bacio je reket o beton, ali na tome se nije zaustavio, već je podigao reket i opet ga bacio, dok ga nije raskomadao. Nesportsko ponašanje "trikolora" publika u Njujorku je propratila zvižducima.

Pogledajte!

#Paire pic.twitter.com/jgeZjc03GN

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo US opena. Njega je posle drame i pet setova pobedio Francuz Benoa Per - 6:2, 2:6, 3:6, 7:5, 6:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dobio Lajovića, pa na konferenciju s pivom

Izvor: B92, 30.Avg.2016

Francuski teniser Benoa Per na zanimljiv način proslavio je trijumf nad Dušanom Lajovićem u prvom kolu US opena...Per je savladao srpskog tenisera posle velike borbe u pet setova, rezultatom 6:2, 2:6, 3:6, 7:5, 6:1...On je posle duela koji je trajao dva sata i 38 minuta znao da proslavi pobedu, pošto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.