VATROMET I GRMLJAVINA: Evo kojom pesmom su Delije ispratile igrače u London (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATROMET I GRMLJAVINA: Evo kojom pesmom su Delije ispratile igrače u London (VIDEO)

Nakon rutinske pobede nad Radom.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Rad sa 3:1 u 12. kolu Superlige Srbije. Srpskog šampiona u utorak očekuje gostovanje Totenhemu u sklopu trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a Delije su svoje ljubimce ispratile posle meča dobro poznatom zvezdaškom pesmom.

- Zvezdo ti to znaš... Da volim te najviše na svetu - orilo se Marakanom posle meča protiv Građevinara, uz vatromet na severnoj tribini, a kako je sve to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledalo možete pogledati u videu.

Podsetimo, crveno-beli su u dosadašnjem toku Lige šampiona poraženi u Minhenu od Bajerna, uz pobedu nad Olimpijakosom, a meč u Londonu na programu je od 21 čas.

Slike sa utakmice Crvena zvezda - Rad možete pogledati u galeriji
Pogledaj vesti o: London,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je Van la Para prolazio protiv Totenhema, može li on da bude Milojevo iznenađenje?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

Još samo tri dana ostalo je do spektakla u Londonu...Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju ekipi Totenhema u Londonu, u meču trećeg kola Lige šampiona...Posle pobede nad Olimpijakosom (3:1), uz lošu formu ''Pevaca'' u poslednje vreme, srpski šampion ima čemu da se nada u dva predstojeća...

Nastavak na Sportske.net...

NE SLUTI NA DOBRO: Noga standardnog prvotimca Zvezde izgleda JEZIVO posle starta saigrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019

Crveno-beli savladali Rad...Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Radom u 12. kolu Superlige (izveštaj pročitajte OVDE), napravili su lepu uvertiru pred gostovanje Totenhemu u trećoj rundi Lige šampiona...Sudeći po dešavanjima sa poslednjeg treningu tima sa Marakane, trener srpskog šampiona Vladan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.