VAR blista, centimetri za sada čuvaju Junajted (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 22:50

VAR blista, centimetri za sada čuvaju Junajted (video)

Još jedna odluka koja ne ide na ruku domaćina.

Kristal Palas će ukoliko ne izbegne poraz večeras imati dosta toga da zameri sudijama.

Prvo smo videli faul Lindelofa nad Zahom u samom šesnaestercu kada je sudija Skot odmahnuo rukom, a situacija iz drugog dela igre mora da još više nervira "orlove".

Ponovo je Zaha probio po levoj strani, uputio centaršut kroz noge Van-Bisake, Aju je sačekao na drugoj stativi i postigao gol za 1:1. A onda je VAR stupio na scenu, gde vidimo potencijalni ofsajd napadača Palasa.

Ovo jeste razlog zašto mnogi ne vole VAR, da li je odluka bila ispravna?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL - VAR i Rašford čuvaju LŠ, Ings stigao do dvadesetog gola! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020

Svašta smo videli na "Selhurst Parku"...Junajted nastavlja trku za top četiri, večeras je savladan Kristal Palas, koji će imati šta da prigovori sudijama (2:0). Bez pobednika u duelu Sautemptona i Brajtona (1:1)...Kristal Palas - Mančester Junajted 0:2..Zaha je bio veoma raspoložen protiv bivšeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.