Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Voždovac - Partizan 1:0 (60. minut)

U 17 časova na stadionu Voždovca gosti su "crno-beli" u 26. kolu državnog prvenstva.

Voždovac: Ilić, Matović, Jovanović, Mikić, Ćirković, Srnić, Pavlović, Arsić, Luković, Trujić, Stuparević. Trener: Aničić.

Partizan: Kljajić, Šehović, Pavlović, Miletić, Vulićević, Šćekić, Zdjelar, Kosović, Zakarić, Nikolić, Gomes. Trener: Mirković.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 60. minut - GOL! 1:0! Dragoljub Srnić!

- 52. minut - Novi šut Zakarića ali je golman Voždovca siguran.

- 47. minut - Prva ozbilja prilika za domaći tim u drugom poluvremenu! Nikola Trujić je šutirao sa 16 metara ali je lopta završila pored leve stative.

Počinje drugo poluvreme utakmice!#VoždovacPartizanpic.twitter.com/AaVawLe7aG— FK Voždovac (@FKVozdovac) 10. март 2019.

- Poluvreme!

- 43. minut - Vulićević je dobro centrirao sa desne strane, skočio je Rikardo Gomeš i sa nekoliko metara šutirao glavom ali je lopta završila pored desne stative gola Voždovca.

- 36. minut - Stuparević je oborio Zdjelara a sudija Marković nije ništa dosudio.

Ostaje samo dilema da li Zdjelar oboren u kaznenom prostoru ili ispred?

- 35. minut - Odlična prilika za Strahinju Pavlovića! Mogao je da postigne prvi gol u dresu Partizana! Zakarić je centrirao a odbrana Voždovca zaboravila je na visokog štopera crno-belih, koji je šutirao glavom sa nekih šest metara, ali lopta ide pored stative.

- 30. minut - Veoma dosadna utakmica na Voždovcu!

- 19. minut - Nemanja Nikolić se ponovo "laktao", i ponovo je prošao nekažnjeno!

Bio je u duelu sa bivšim igračem Crvene zvezde Nikolom Mikićem. Napadač Partizana je potom ušao u sukob sa još jednim bivšim fudbalerom crveno-belih. Kratak verbalni duel Lukovića i Nikolića završen je tako što su ih saigrači rastavili.

- 12. minut - Velika šansa za Voždovac!

Izašao je Andrija Luković sam ispred Kljajića, šutirao je pravo u golmana crno-belih koji je dobro reagovao nogama i spasio svoj gol.

- 10. minut - Bez konkretnijih prilika na obe strane terena...

- 1. minut - Odmah na startu dva kornera za domaći tim, bilo je gužve u šesnaestercu crno-belih ali bez veće opasnosti po gol Kljajića.

Počeli smo!#VoždovacPartizan pic.twitter.com/FKUaFun6ef— FK Voždovac (@FKVozdovac) 10. март 2019.

- Utakmica je počela...

Još samo 2 min!#VoždovacPartizan pic.twitter.com/OGIjUMmNV3— FK Voždovac (@FKVozdovac) 10. март 2019.

Pobeda bi i te kako legla i jednima i drugima: Voždovcu da bi hvatao poslednje vagone voza s kojim se ide u doigravanje, a Partizanu da se iskupi za poraz u prošlom kolu na svom stadionu protiv niškog Radničkog, koji je kao drugoplasirani uvećeo ionako ubedljivu prednost u odnosu na trećeplasirane "crno-bele".

- Situacija nije prijatna, međutim, spremamo se i za takve stvari. Moramo da dignemo glavu i da idemo napred. Najbolji lek za povratak samopouzdanja su pobede i dobra igra - rekao je uoči utakmice Partizanov trener Zoran Mirković.

U nastavku sezone posle zimske pauze pojačani Voždovac je pobedio u oba meča kod kuće, a u oba u gostima je poražen. U prvom delu bilo je 4:0 za Partizan, a u prethodnom duelu na veštačkoj travi na "Krovu", u maju prošle godine, Voždovac je postigao i jedinu pobedu u 14 međusobnih okršaja - 2:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uživo: Voždovac - Partizan 1:0 (80. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2019

U 17 časova na stadionu Voždovca gosti su "crno-beli" u 26. kolu državnog prvenstva...Voždovac: Ilić, Matović, Jovanović, Mikić, Ćirković, Srnić, Pavlović, Arsić, Luković, Trujić, Stuparević. Trener: Aničić...Partizan: Kljajić, Šehović, Pavlović, Miletić, Vulićević, Šćekić,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.