Uživo: Borba za Ligu šampiona, Ludogorec - Partizan

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Borba za Ligu šampiona, Ludogorec - Partizan

Fudbaleri Partizana po drugi uzastopni put u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv Ludogoreca, a uz Blicsport od 20 sati možete uživo pratiti prvi ovosezonski duel ovih rivala, koji se najpre sastaju u Bugarskoj.

Trener crno-belih Marko Nikolić odlučio je da rivalu suprotstavi formaciju 4-3-1-2, sa Brašancem kao zadnjim veznim, Andrijom Živkovićem i Drinčićem kao bočnim igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sredini terena, te kapitenom Sašom Ilićem iza napadačkog tandema Lazović - Škuletić.

Podsetimo, prošle godine je, u prvom duelu odigranom u Razgradu, pred 6.000 gledalaca Partizan uspeo da povede, jer je Marković dao gol u 49. minutu. No, Marselinjo, koji i ovoga puta igra, u 54. te Aleksandrov u 67. doneli su prvi trijumf Bugarima - 2:1.

Revanš je prošao još bolje za Ludogorec: iako je na tribinama stadiona u Humskoj bilo 22.312 gledalaca, gosti su iskoristili nepreciznost Partizana i isključenje Gulana u 85. minutu da, pogotkom Zlatinskog iz penala u 88, ostvare drugu pobedu i ukupnim rezultatom 3:1 prođu dalje.

Svi strelci za Ludogorec iz tih mečeva i sada su članovi ekipe, s tim što je Zlatinski na klupi za rezerve, dok su na Partizanovoj ostali golman Živko Živković, letošnje pojačanje Branko Ilić, te Ninković, Grbić, Marković, Gulan i Luka.

Prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Ludogorec - Partizan (početak u 20 časova)

Razgrad - Stadion: Ludogorec arena; Sudija: Ken Hansen

Ludogorec: Stojanov, Vitinja, Moči, A. Aleksandrov, Žunior Kaisara, M. Aleksandrov, Fabio Espinjo, Djakov, Fabio Espinjo, Marselinjo, Bezjak

Partizan: Lukač, Volkov, Stanković, Trajković, Vulićević, Brašanac, Drinčić, A. Živković, S. Ilić, Lazović, Škuletić

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Borba za Ligu šampiona, Ludogorec - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 30.Jul.2014

Fudbaleri Partizana po drugi uzastopni put u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv Ludogoreca, a uz Blicsport od 20 sati možete uživo pratiti prvi ovosezonski duel ovih rivala, koji se najpre sastaju u Bugarskoj...Trener crno-belih Marko Nikolić odlučio je da rivalu suprotstavi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.