Uživo: Arsenal nadmoćniji, Partizan se odlično brani

Izvor: Blic, 08.Dec.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Arsenal nadmoćniji, Partizan se odlično brani

Fudbaleri Partizana i Arsenala igraju meč na stadionu Emirejts u poslednjem kolu Lige šampiona. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević odlučio je da se sa pojačanim veznim redom suprotstavi "tobdžijama".

Kleo će se jedini naći u špicu, a iza njega podršku će mu davati ofanzivni Stefan Babović i Almami Moreira, dok će verovatno teži deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posla obavljati Saša Ilić i Medo Kamara.

19' - Prva prilika za Arsenal. Sanja i Nasri su dobro kombinovali na desnoj strani, Van Persi se ubacio u peterac ali je bio isuviše iskosa i šutirao je pored gola.

18' - Moreira i Nasri su za sada najbolji igrači utakmice. Partizan je imao dobar napad ali se Babović spetljao.

16' - Gibs je povredio Ahilovu tetivu i meč je prekinut na trenutak. Inače, Gibs je jedini Englez na terenu. Arsenal za sada bezopasan.

14' - Partizan počinje da forsira igru "na prvu" što ne prolazi, dok Arsenal i dalje ne pronalazi put do besposlenog Stojkovića.

12' - Kamara je za sada sa Savićem u potpunosti neutralisao Van Persija. Na drugoj strani, ni Nasri ne može kad poželi da prođe Lazevskog.

10' - Ponovo Moreira pravi haos na sredini terena. Tri lepa driblinga ali nema kome da doda na 30 metara od Fabijanskog. Van Persi na drugoj strani u ofsajdu.

7' - Moreira je fenomenalno poveo kontru, uputio izuzetan pas ka Kleu kojeg je u sprintu omeo Skilaći. Kleo je potom pogrešio u dodavanju. Puno je igrača Arsenala u napadu, tako da ima sasvim dovoljno prostora na njihovoj polovini za kontranapade Partizana.

5' - Lazevski je pomalo panično vratio loptu Stojkoviću ispred Aršavina, otklonjena je opasnost. Stiče se utisak da igrači Arsenala, kao i u Beogradu, žele da se sa loptom ušetaju u gol Partizana pa preteruju u driblinzima.

3' - Moreira je oduzeo loptu Vilšeru i Partizan je uspeo da dođe do šesnaesterca. Iako je Babović fauliran, Taljavento je pokazao da se igra nastavi. Savić je na poziciji desnog beka, umesto povređenih Miljkovića i Stevanovića.

1' - Arsenal je utakmicu započeo prodorima po desnoj strani preko Sanje i Nasrija. Partizan nikako da dođe do lopte.

Arsenal - Partizan 0:0

Grad: London; Stadion: Emirejts, Gledalaca: 40.000, Sudija: Paolo Taljavento (Italija)

Arsenal: Fabijanski, Sanja, Koščielni, Skilaći, Gibs, Nasri, Song, Denilson, Aršavin, Van Persi, Šamak.

Partizan: Stojković, Jovanović, Savić, Krstajić, Lazevski, Medo, Petrović, Moreira, Ilić, Babović, Kleo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.