Uroš Trifunović na pozajmici u Megi

Izvor: RTS, 04.Jul.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Trifunović na pozajmici u Megi

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović sledeću sezonu provešće na pozajmici u Mega Bemaksu.
Mladi košarkaš će narednih godinu dana provesti u redovima Mege za koju je prethodno nastupao i u mlađim selekcijama.

Tada je prvo 2016. godine osvojio titulu prvaka Srbije sa kadetskim timom, da bi sa juniorima Mege bio drugi na Finalnom turniru juniorske Evrolige u Istanbulu 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Trifunović je rođen 5. decembra 2000. godine, visok je 200 centimetara i igra na poziciji beka.
Posle odlaska iz Mege 2017. godine igrao je za tursku Karšijaku, da bi potom prošle sezone potpisao višegodišnji ugovor sa Partizanom.
Prošlog leta je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje zlatne medalje reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina koje je održano u Letoniji, a na kome je Trifunović beležio 10 poena i 4.4 asistencije po meču.
Trenutno je sa juniorskom reprezentacijom na Kipru, gde je Srbija stigla do četvrtfinala Svetskog prvenstva.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KOŠARKA NE ZNA ZA GRANICE Srpski sin igra za Tursku

Izvor: 011vodič.com, 04.Jul.2019

Foto: Promo Da kruška ne rađa jabuku, pokazuje primer bivšeg reprezentativca Mirka Milićevića, koji iz braka sa turskom državljankom ima sina Jesukana Onara, rođenog 1998. godine, koji je reprezentativac Turske u mlađim kategorijama i član prvoligaša Ankare. Foto: Privatna arhiva Jesukan Onar...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.