Izvor: Blic, 19.Nov.2009, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava FK Partizan podržala ekipu i stručni štab

Upravni odbor FK Partizan podržao je danas ekipu i stručni štab pred završni ciklus takmičenja u jesenjem delu sezone.

Rukovodstvo kluba je na osnovu izveštaja sportskog direktora Ivana Tomića i šefa stručnog štaba Gorana Stevanovića konstatovalo da, osim manjih problema sa povredama, rad ekipe odvija se bez problema.

"Sa optimizmom se očekuje završni ciklus u kome će fudbaleri Partizana imati veoma težak zadatak. Za 26 dana odigraće sedam utakmica, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << derbi domaćeg šampionata, i još dve utakmice sa protivnicima u okviru UEFA Lige Evrope", saopštio je UO kluba.

Navodi se da pripreme za izbornu skupštinu teku po planu, a da je Radna grupa utvrdila i javno objavila kriterijume za izbore članova skupštine.

"Izbor će se obaviti blagovremeno u terminima usaglašenim sa takmičarskim i drugim obavezama kluba. Upravni odbor će takodje blagovremeno utvrditi kriterijume za izbor predsednika, objaviti ih i potom odrediti kandidata za predsednika kluba", dodaje se u saopštenju FK Partizan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.