Uhapšen napadač na autobus Dortmunda, razlog bizaran!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na autobus Dortmunda, razlog bizaran!

Kako li mu je samo ovo palo na pamet...

Nemačka policija uhapsila je 26-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je izveo bombaški napad na autobus sa članovima kluba Borusije Dortmund, saopštili su danas nemački tužioci uz navode da je njegov motiv bio finansijski, a ne teroristički.

Savezni nemači tužioci naveli su da je Nemac ruskog porekla, identifikovan samo kao Sergej V, uhapšen danas u kvartu Tubingen.

Uhapsili su ga pripadnici specijalnih policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snaga.

Kako su naveli on je osumnjičen da je delovao iz finansijskih razloga i spekulisao da će vrednost deonice Dortmunda da padne posle napada.

Igrač Borusije Dortmund i policajac povredjeni su u eksploziji 11. aprila dok je autobus prevozio igrače ka stadionu za utakmicu sa AS Monakom.

Istražitelji su na licu mesta pronašli beleške u kojima za napad odgovornost preuzima Islamska država, ali su doveli u pitanje njihovu autentičnost.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen napadač na autobus BVB, bizaran razlog napada

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017

Kako prenose nemački mediji, policija je uhapsila muškarca osumnjičenog za bombaški napad na autobus Fudbalskog kluba Borusija Dortmund...Iz kancelarije nemačkog državnog tužilaštva navodi se da motiv nije bio teroristički kao što se spekulisalo, već finansijski...Kako je navedeno u saopštenju,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.