UŽIVO: Partizan - Čukarički

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Čukarički

Derbi 29. kola Superlige Srbije igra se na stadionu Partizana. Čukarički dolazi na megdan "parnom valjku" Derbi 29. kola Superlige Srbije igra se na stadionu Partizana. Čukarički dolazi na megdan "parnom valjku" i ukoliko "brđani" ostanu neporaženi gotovo sigurno će podelu bodova dočekati kao trećeplasirani tim domaćeg šampionata. Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa Čukaričkim zaostaje dva boda i u slučaju remija ostaće mu malo nade da može do pozicije broj tri, dok će mu poraz pečatirati trenutno mesto na tabeli i otežati bitku za Evropu.Tekstualni prenos meča između Partizana i Čukaričkog možete pratiti na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uživo: Popravni ispit Sava Miloševića u derbiju kola

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2019

Ekipa Partizana na svom stadionu dočekuje trećešlasirani Čukarički u 29. kolu Superlige Srbije...Trener debitant Savo Milošević juri prvi trijumf u karijeri šefa stručnog štaba, ujedno i da se zaustavi negativni niz od četiri poraza i remija u proteklih pet kola...Čukarički je dva boda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.