UŽAS U AMERICI: NBA košarkaš izrešetan i ubijen u hotelu!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U AMERICI: NBA košarkaš izrešetan i ubijen u hotelu!

Užasne vesti stižu iz Amerike, gde je ubijen košarkaš Nju Orleans Pelikansa Brajsi Dežan Džons. Kako prenose mediji u SAD, 23-godišnji košarkaš je iskrvario do smrti posle ranjavanja kada je upucan u stomak.

On je upucan u hotelu gde je odmarao u jedom apartmanu. Tragediju su potvrdili i čelnici Pelikansa.

- Sa dubokom tugom organizacija Pelikansa potvrđujue da je Brajsi Dežan Džons umro. Užasnuti smo zbog gubitka života ovog mladog čoveka, koji je imao obećavajuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << budućnost pred spobom. Naše misli i molitve su sa Brajsijevom porodicom u ovo teško vreme - piše u saopštenju ekipe iz Nju Orleansa.

Brajsi Džons je u svojoj ruki sezoni prosečno beležio 5,6 poena po utakmici za prosečno 20 minuta. Igrao je na krilnoj poziciji.

Foto: Guliver/ Stacy Revere/Getty Images

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Policija saopštila nove detalje jezivog ubistva NBA košarkaša!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016

Tragična vest iz Amerike o ubistvu košarkaša Nju Orleans Pelikansa Brajsi Dežana Džonsa potresla je NBA ligu i ljubitelje ovog sporta...On je brutalno ubijen u hotelu u Dalasu, gde je posle upucavanja u stomak iskrvario na smrt. Bio je veoma talentovan košarkaš. Budućnost je bila pred njim. Ali,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.