U prodaji karte za polufinale Kupa Evrope

Izvor: KGsport.info, 18.Jan.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji karte za polufinale Kupa Evrope

Vaterpolisti Radničkog dočekuju večeras, od 19 časova, novosadsku Vojvodinu, u derbiju 10. kola Prve A lige, a već u sredu će ugostiti mađarski Debrecin, u polufinalu Kupa Evrope.
Podsetimo, Kragujevčani su kao glavni cilj za ovu sezonu zacrtali osvajanje trofeja u ovom evropskom takmičenju, u kojem su do sada upisali sve pobede. Šumadinci su redom u grupnoj fazi potapali nemački Potsdam (17:3), španski Sabadelj (9:5), italijansku Florenciju (8:4) i turski Juzme (18:3), a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su bili ubedljivi i u oba četvrtfinalna meča sa španskim Matarom (17:9 i 14:5).
Duel sa Mađarima igra se u sredu, 23. januara, od 17 sati, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, na čijem info pultu se već danas, od 18 časova, mogu kupiti karte za ovaj meč, po ceni od 200 dinara za tribinu i 300 za parter.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva A liga: "Drim tim" silan protiv Vojvodine

Izvor: Sportal.rs, 18.Jan.2013

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca brzo zabroavili poraz od Partizana u polufinalu Kupa Srbije i zalečili ga pobedom u derbiju 10. kola Prve A lige.

Nastavak na Sportal.rs...

Radnicki potopio Vojvodinu

Izvor: Radio Centar 987, 18.Jan.2013

Vaterpolisti Radnickog iz Kragujevca u polufinalu Kupa Srbije pobedili su Vojvodinu u derbiju 10. kola Prve A lige, na svom bazenu sa ubedljivih 14:5 (4:0, 4:1, 3:3, 3:1) Utakmica je resena vec na sta..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.