U TEŠKOM SU KANALU: Partizanov RIVAL poražen u DERBIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 22:00

U TEŠKOM SU KANALU: Partizanov RIVAL poražen u DERBIJU!

Crno-beli u četvrtak dočekuju Estonce.

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju meč 2. kola Lige konferencija protiv Flore iz Talina (18.45).

Crno-beli su na startu novoformiranog UEFA takmičenja savladali Anortozis u Omoniji (2:0), koji posle te utakmice ne može da se "sastavi".

Naime, Kiprani su ponovo podbacili u šampionatu, izgubivši u derbiju od Arisa rezultatom 2:3, pa se i dalje nalazi u donjem delu tabele.

Fenomenalnu partiju pružio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Poljak Marius Stepinski koji je postigao het-trik! Nestvarno dobro je igrao, a bilo mu je dosta sedam minuta da uništi Anortozis: bio je precizan u 12, 16. i 19. minutu!

Nadu Anortozisu vratio je Varda pogotkom u 29. minutu, ali je do kraja pogodio samo još Kaltsas, međutim, to je bilo nedovoljno da se izbegne novi neuspeh.

Podsetimo, izabranici Aleksandra Stanojevića će 9. decembra ugostiti Kiprane na stadionu u Humskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.