U Monte Karlu čak i otkaz košta papreno!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Monte Karlu čak i otkaz košta papreno!

Francuzi otkrili koliko je zaradio Leonardo Žardim prilikom otkaza

Monako je katastrofalno počeo novu sezonu i trenutno zauzima 18. mesto u francuskoj Ligi 1, a ceh lošim rezultatima platio je trener Leonardo Žardim.

On je napustio kormilo "Kneževa", no zbog raskida ugovora na ime Portugalca će leći neverovatnih sedam miliona evra!

U pitanju je čovek koji je za vreme svog mandata doneo Monaku preko 750 miliona evra od prodaje igrača u prethodne četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godina, tako da sumnjamo da se neko u Monaku kajw zbog ovoga.

Podsetimo, lansirao je igrače poput Džejmsa Rodrigeza, Entonija Marsijala, Kilijana Mbapea, Bernarda Silve i mnogih drugih od čijih se prodaja u klupsku kasu slivao čist profit koji je posle uložen u dovođenje mladih igrača u nadi da će dosegnuti vrtoglave cene svojih prethodnika.

Spekuliše se da bi bivši igrač Monaka i legenda reprezentacije Francuske Tjeri Anri mogao biti Žardimov naslednik na klupi posrnulog velikana.

Ipak, jedno je sigurno - Portugalac je iznedrio sijaset vrhunskih asova i jednog koji "preti" da postane besmrtan.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.