Tuga, Rus preminuo posle povreda u ringu

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga, Rus preminuo posle povreda u ringu

Tragičan kraj borbe u Merilendu...

Maksim Dadašev nije preživeo.

Četiri dana nakon surove borbe protiv Portorikanca Subrajela Matijasa, u MGM hotelu u Merilendu, umro je u bolnici od zadobijenih povreda.

Lekari su pokušali sve, momku iz Sankt Petersurga je zbog unutrašnjih krvarenja izvađen deo lobanje, bio je u indukovanoj komi, ali nije bilo pomoći.

On je primio nekoliko strašnih uradavca pre nego što je borba prekinuta u 11. rundi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Trener ruskog borca poznatog kao "Mad Maks" je potvrdio strašne vesti, uz konstataciju da je sve bilo u redu pre bprbe, ali da jedan udarac može da znači kraj. Rus je bio neporažen do ove borbe, nije ni bitno. Ruska federacija otvorila je istragu, Dadešev se teturao posle prekida, a zatim i pao na izlasku iz arene. Zatim mu se stanje pogoršalo, počeo je da povraća, izgubio svest i prevežen u bolnicu u Vašingtonu.

Maksim Dadašev je iza sebe ostavio suprugu i dovogodišnjeg sina. Imao je samo 27 godina.

You will never be forgotten warrior, my thoughts go out to your family, teammates and coaches! You left it all in there! Rest easy Champ https://t.co/c0kZpckr5e

— Cody Garbrandt (@Cody_Nolove) 24. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.