Bokser preminuo zbog povreda nastalih u meču

Izvor: RTS, 23.Jul.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser preminuo zbog povreda nastalih u meču

Ruski bokser Maksim Dadašev preminuo je u 28. godini zbog povreda koje je zadobio u porazu od Portorikanca Matijasa.
Dadašev je preminuo u 28. godinin nakon što nije uspeo da se oporavi od operacije mozga, koja je bila neophodna nakon borbe sa Matijasom.

Ruski bokser izgubio je meč u petak i to na nagovor trenera da prekine meč nakon 11 rundi zbog stanja u kojem se nalazio.
"Ovo samo pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kakvom smo sportu. Sve je uradio kako treba, svaki trening, nije bilo nikakvih problema. U glavi mi je prava ludnica. Pitam se da li sam mogao da uradim nešto drugačije. Na kraju dana, tešim se da sam uradio sve što je do mene. Bio je više nego spreman, sve je bilo normalno. Jedan udarac može da promeni sve", izjavio je trener boksera, Badi MekGirt.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski bokser preminuo posle povreda u ringu

Izvor: B92, 23.Jul.2019

Ruski bokser Maksim Dadašev koji je zbog oštećenja mozga završio u komi, podlegao je povredama i preminuo u 28. godini...Maksim Dadašev je rođen u Sankt Peterburgu i borio se u u lakoj velter kategoriji, a u 11. rundi borbe sa Subrielom Matijasom, trener Maksima Dadaševa, Badi Mekgirt bacio je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.