Trinkijeri: Partizan i Cibona punili stranice istorije

Izvor: RTS, 14.Dec.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Partizan i Cibona punili stranice istorije

Duel protiv Cibone veliki je izazov za celu ekipu, istakao je danas trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči susreta u Beogradu sa zagrebačkim timom u ABA ligi.
"Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače", istakao je Trinkijeri.

Plejmejker Nemanja Gordić rekao je da očekuje zanimljiv meč sa timom iz Zagreba.
"Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji mogući način", istakao je Gordić.
Utakmica 11. kola ABA lige Partizan – Cibona na programu je u nedelju u "Štark areni" od 20 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan deklasirao Cibonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2019, 08:27

U 11. kolu Jadranske lige košarkaši Partizana savladali su večeras u Beogradu ekipu Cibone sa 102:66 (26:22, 23:16, 30:15, 23:13) i zadržali se na deobi drugog do četvrtog mesta sa učinkom od osam pobeda i tri poraza...Nekada veliki derbi jugoslovenske košarke danas je bio daleko od toga, jer...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.