Trener Partizana okrivio sudije: Zvezda je prelomila meč posle diskutabilne odluke! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Partizana okrivio sudije: Zvezda je prelomila meč posle diskutabilne odluke! (VIDEO)

Partizan je u odsustvu Aleksandra Džikića sa klupe tokom Radivoja Koraća vodio njegov pomoćnik Nenad Čanak, koji je posle poraza svoje ekipe od Zvezde sa 74:64 istakao odluku arbitara u finišu 3. četvrtine kao prelomni momenat.

- Igrali smo tri četvrtine egal, krajem treće, posle jedne diskutabilne odluke i opravdano dosuđene tehničke, na pola koša razlike, dobili smo na tri sekunde pre kraja četiri poena i mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je to prelomilo utakmicu.

- Za razliku od ABA lige mislim da nismo istrpeli Zvezdin pritisak. Imali smo mnogo izgubljenih lopti. Sigurno se osetilo i odustvo Hečera i nekoliko ključnih igrača, a i ovi koji su igrali su bili roviti, ali kažem svaka čast momcima, mislim da smo pokazali i ovom utakmicom da možemo da igramo sa Zvezdom i da nas očekuju utakmice za važnije trofeje - istakao je Nenad Čanak.

Pogledajte i celu konferenciju na kojoj je najpre govorio Čanak, a zatim i Dejan Radonjić.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Svaka čast momcima, možemo sa Zvezdom

Izvor: Mondo, 20.Feb.2017

Trener Partizana posle poraza u finalu Kupa istakao značaj Hečerovog odsustva i diskutabilne sudijske odluke krajem treće četvrtine...Partizan u nedelju nije imao ni snage, ni sreće da napravi iznenađenje u finalu protiv Crvene zvezde, ali je pomoćni trener Nenad Čanak - koji je tokom čitavog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.