Trejd u NBA: Bobi kod Teodosića, Grifin u Detroitu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2018, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejd u NBA: Bobi kod Teodosića, Grifin u Detroitu

Veliki trejd u NBA ligi između Los Anđeles Klipersa i Detroita. Posle sezone i po u redovima Pistonsa, srpski centar Boban Marjanović seli se u Los Anđeles u redove Klipersa, gde će mu saigrač biti Miloš Teodosić, kolega iz reprezentacije Srbije.

Kako piše "ESPN" put Detroita će prva zvezda tima iz "grada anđela" Blejk Grifin. Međutim, Pistonsi su platili veliku cenu za Ol star centra jer će put Los Anđelesa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osim gorostasnog centra, i dvojica veoma važnih igrača Tobijas Heris i Ejveri Bredli. Takođe, Klipersi dobijaju i pika prve i druge runde narednog drafta. U suprotnom smeru osim Grifina će i Brajs Džonson i Vili Rid.

Marjanović je imao malu minutažu u Detroitu, a u Klipersi bi mogao konačno u trećeoj sezoni u NBA ligu da dobije značajnu ulogu, pogotovo ako se obestine spekulacije i Deandre Džordan ode u Klivlend.

Grifin je proteklog elta potpisao petogodišnji ugovor sa Klipersima za 171 milion dolara, ali nije imao klauzulu da ne može da bude trejdovan. Očigledno su u klubu želeli da se otarase ogromne plate u "seleri kapu".

I Detroit i Los Anđeles Klipersi se grčevito bore za plej-of. Oba tima su trenutno prvi ispod crte na Istoku, odnosno Zapadu najjače košarkaške lige na svetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Daš Grifinu 151 milion, pa ga trejduješ?! Dok je problem!"

Izvor: B92, 30.Jan.2018

Reakcije na veliki trejd između Los Anđeles Klipersa i Detroit Pistonsa još uvek se ne stišavaju, a sada se oglasio nekadašnji igrač Klipersa Met Barns...Čelnici tima iz 'Grada anđela' u Mičigen su poslali najveću zvezdu Blejka Grifina, koji je prethodnog leta potpisao petogodišnji ugovor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.