Daš Grifinu 151 milion, pa ga trejduješ?! Dok je problem!

Izvor: B92, 30.Jan.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Daš Grifinu 151 milion, pa ga trejduješ?! Dok je problem!"

Reakcije na veliki trejd između Los Anđeles Klipersa i Detroit Pistonsa još uvek se ne stišavaju, a sada se oglasio nekadašnji igrač Klipersa Met Barns.

Čelnici tima iz 'Grada anđela' u Mičigen su poslali najveću zvezdu Blejka Grifina, koji je prethodnog leta potpisao petogodišnji ugovor vredan 151.000.000 dolara, a za uzvrat su dobili našeg Bobana Marjanovića, Tobajasa Herisa i Ejverija Bredlija, uz pika pve i druge runde na narednom draftu, što im je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneo 'pad' na 629.000 ispod granice poreza na luksuz.

"Znači, trejdujete ovog momka pošto ste mu dali onoliko novca? Svi u organizaciji, odnosno svi koji su igrali tamo znaju – DOK JE PROBLEM!!! Obavezno spakuj jaknu BG! Volim te brate", napisao je Barns sa svom Instagram profilu.

Spekuliše se da ovo nije kraj velikim promenama u timu Miloša Teodosića, pošto se najavljuje i odlazak Diandrea Džordana, odnosno sjajnog Lua Vilijamsa, pošto se očekuje da generalni menadžer Džeri Vest na leto pokuša da dovede jednu ili dve velike zvezde – Lebrona Džejmsa, Demarkusa Kazinsa, Pola Džordža, Ajzeu Tomasa...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.