Trajković: Poziv u reprezentaciju ostvarenje sna

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jan.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajković: Poziv u reprezentaciju ostvarenje sna

Kad je saznao da ga je selektor Siniša Mihajlović uvrstio na širi spisak igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu s Kiprom, 6. februara, štoper Vojvodine Branislav Trajković kaže da mu je došlo da poleti od sreće:
- Kako ne bih bio srećan! Ostvarilo mi se ono o čemu sam sanjao – kaže 23-godišnji stub odbrane Novosađana, kojem ovih dana osmeh na silazi s lica.
Ko Vam je javio radosnu vest?
- Drugari. Kada se to pojavilo na internetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << telefon mi je jedno vreme non-stop zvonio. Mnogi su zvali da čestitaju i podele radost sa mnom. Bio sam u pravom košmaru. Prosto nisam znao šta da kažem, samo sam se zahvaljivao na čestitkama.
Pokazalo se da selektor Siniša Mihajlović poštuje Vaš učinak u jesenjem delu sezone u kojoj je Vojvodina imala najbolju odbranu u Srbiji?
- Trud se, eto, isplatio. Osećam se dužnim da se zahvalim saigračima. I oni zaslužni što sam dobio poziv u reprezentaciju.
Da li ste se potajno nadali da ćete se naći među odabranima?
- Iskreno, na neki način jesam. Ipak, preciznije je da kažem da sam želeo, baš sam silno želeo da postanem reprezentativac svoje zemlje. Uvek sam se s nestrpljenjem očekivao da se objavi selektorov spisak i, priznajem, potajno se nadao.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.