Totalna ofanziva Partizana: Oumaru napada Rumune, spreman i Božinov!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalna ofanziva Partizana: Oumaru napada Rumune, spreman i Božinov!

Kamerunac Oumaru večeras je trenirao sa ekipom, dok je Božinov radio sa strane, ali u stručnom štabu očekuju da bude spreman do srede i to da bi mogao da zaigra od početka

Odlične vesti za navijače Partizana! Strepeli su posle prve utakmice protiv Steaue u Bukureštu zbog povreda napadačkog tandema Abubakar Oumaru – Valeri Božinov, ali sada mogu da odahnu.

Obojica će biti na raspolaganju treneru šampiona Srbije Zoranu Milinkoviću za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << revanš utakmicu koja se igra u sredu na stadionu u Humskoj.

Kamerunac Oumaru večeras je trenirao sa ekipom, dok je Božinov radio sa strane, ali u stručnom štabu očekuju da bude spreman do srede i to da zaigra od prvog minuta.

Naravno, pitanje je koliko će moći da pruži s obzirom da je povreda bila takva da je zahtevala određeni period mirovanja, ali svakako se i od Božinova i od Oumarua očekuje da povedu napad crno-belih do uspeha protiv rumunskog šampiona.

U prvoj utakmici koja je odigrana prošle srede u Bukureštu nije bilo pobednika (1:1), a i Milinković i trener Steaue Mirel Radoi prošlog vikenda su u prvenstvenim duelima u Srbiji i Rumuniji odmarali gotovo cele startne postave.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ODLIČNE VESTI ZA GROBARE: Partizan punim kapacitetom napada Rumune

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Fudbalere Partizana u sredu očekuje verovatno i najavažniji meč sezone koji bi mogao da odredi njihovu dalju evropsku sudbinu, a dobra vest za navijače je da će trener Milinković moći da računa na udarni napadački dvojac.. . Naime, kako saznaju Novosti Kamerunac Abubakar Oumaru i Bugarin Valeri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.