Tomić: Vraćamo se pobedama

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Vraćamo se pobedama

Drama u FSS, ostavka Ćurčića, ostavka Miloševića, bliže se izbori ka kojima je glavni kandidat za mesto prvog čoveka FSS Kokeza.

Tole Karadažić će biti savetnih sa velikim ovlašćenjima? U međuvremenu, nastavlja se šampiona Srbije a Partizan se bori za mesto u Evropi. Trener crno-belih  Ivan Tomić rekao je da njegova ekipa predstojećom utakmicom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << protiv Borca koja je na programu u četvrtak želi da se vrati u "pobednički kolosek", posle poraza od Čukaričkog.

"Očekuje nas utakmica sa Borcem u kojoj, posle poraza od Čukaričkog, želimo da se vratimo u pobednički kolosek, želimo da vratimo način igre koji nas je krasio u prethodnom periodu", rekao je Tomić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Partizan u četvrtak od 17.00 časova dočekuje čačanski Borac u utakmici 33. kola Super lige Srbije. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili od Čukaričkog sa 1:2 na svom stadionu i sada su treći na tabeli sa 28 bodova. Na drugoj strani, Borac je sedmi sa pet bodova manje.

"Imali smo u poslednjih desetak dana tri utakmice koje su fizički i emotivno ispraznile ekipu, ali to ne sme da bude opravdanje. Utakmici sa Borcem ćemo prići maksimalno angažovano, sa željom za nadigravanjem i dobrom partijom. Nadam se ćemo uspeti da iskoristimo prilike koje stvorimo i da ćemo mirniji, nego u meču s Čukaričkim, ući u završnicu", naveo je Tomić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.