Tole: Ja sam lopov opšte prakse!

Izvor: NaDlanu.com, 11.Okt.2012, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tole: Ja sam lopov opšte prakse!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, posle duže vremena, sedeće u loži “Marakane” i posmatrati duel sa Belgijom.

U prvi mah Karadžić je rekao selektoru Srbije Siniši Mihajloviću da neće prisustvovati meču sa Belgije zbog atmosfere, ali u međuvremenu prvi čovek FSS se predomislio, tako da će doći na stadion Zvezde."Tačno je je da sam razmišljao da ne dođem na stadion i da sam i selektoru to pomenuo u jednom razgovoru. Želeo da smirim situaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << očekivali smo i uvrede na račun golmana Stojkovića. Ipak, biću na "Marakani" - rekao je predsednik FSS u intervjuu Sportskom žurnalu.Karadžiću su i na prošlih nekoliko utakmica reprezentacije navijači skandirali "Tole lopove", a prvi čovek FSS ih moli da takve uvrede ipak preskoče na ovoj važnoj utakmici. Uostalom Karadžić ka že kako mu nije jasno zbog čega mu navijači i dalje skandiraju "Tole lopove".. "Ta pesma "Tole lopove ukrao si nam titule" se prvi put čula na jednoj kup utakmici. E ono ukrao si nam titule je otpalo, pa sam sada lopov opšte prakse", našalio se Tomislav Karadžić na svoj račun. Utakmica trećeg kola A grupe kvalifikacija za SP u Brazili Srbija - Belgija igra se u petak od 20.30 na stadionu Crvene zvezde.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.