Karadžić: Srbija će biti nepobediva

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Srbija će biti nepobediva

Predsednk Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da će reprezentacija Srbije uskoro biti nepobediva.

FSS je u sredu potpisao četvorogodišnji ugovor o saradnji sa Apatinskom pivarom, a uspeh te kompanije uporedio je sa uspesima koji očekuju reprezentaciju Srbije.

Apatinsku pivaru niko ne može pobediti na tržištu, tako rezultati govore, a isto tako verujem, da će i naša reprezentacija, u dogledno vreme, biti u situaciji da je niko ne može pobediti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << I da će biti u vrhu evropskog fudbala. To po svim pokazateljima i rezultatima koje novi selektor i naša ekipa pokazuju treba očekivati”, kaže predsednik FSS.

On dodaje i da će FSS uskoro potpisati još jedan sponzorski ugovor koji će omogućiti da se, sa finansijske strane, ostvari sve ono što je zacrtao u drugom mandatu.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i selektor fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović, kao i brojne ugledne zvanice iz sveta fudbala

Reprezentacija Srbije u petak u Beogradu igra meč trećeg kola A grupe kvalifikacija za SP u Braziju 2014. godine protiv Belgije, a četiri dana kasnije odigraće meč sa selekcijom Makedonije u Skoplju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.