To je to, Mesi spreman za restart! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 12:05

To je to, Mesi spreman za 'restart'! (foto)

Kapiten Katalonaca u dosta boljem stanju.

Španska Primera nam se vraća narednog vikenda.

Branilac titule Barselona će krenuti iz Majorke restart šampionata dok će drugoplasirani Real Madrid dočekati Dmitrovićev Eibar.

Setijen će na raspolaganju po svemu sudeći imati i Mesija!

Argentinac je imao lakšu povredu mišića, prethodnih dana je trenirao izdvojen iz grupe sa posebnim režimom, mediji su pominjali da neće biti spreman za 28. kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Primere.

Danas su vesti dosta bolje za navijače Barselone, Leo Mesi se u potpunosti priključio kolektivnim treninzima što znači da će biti uz svoj tima protiv Majorke u subotu.

New week! Season is resuming! GET YOUR HANDS IN THE AIR! 🙌🙌🙌🙌🙌 pic.twitter.com/ZOaq85fpCC

— FC Barcelona (from 🏠) (@FCBarcelona) June 8, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Navijači mogu da odahnu, najjača Barsa od "prvog" kola

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020

Dobre vesti stižu iz Katalonije...Fudbaleri Barselone pripremaju se za nastavak prvenstva posle tačno tri meseca, a Kike Setijen će u subotu moći da računa na najjači sastav...Nakon što je pet dana radio po posebnom programu, Lionel Mesi se oporavio i od danas je ponovo u punom pogonu, što je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.