Navijači mogu da odahnu, najjača Barsa od prvog kola

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 17:46

Navijači mogu da odahnu, najjača Barsa od "prvog" kola

Dobre vesti stižu iz Katalonije.

Fudbaleri Barselone pripremaju se za nastavak prvenstva posle tačno tri meseca, a Kike Setijen će u subotu moći da računa na najjači sastav.

Nakon što je pet dana radio po posebnom programu, Lionel Mesi se oporavio i od danas je ponovo u punom pogonu, što je svakako najvažnija vest za navijače Barse.

Istovremeno, katalonski mediji otkrivaju da će Kike Setijen u subotu protiv Majorke u gostima izvesti najjači sastav, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da jedinu dilemu ima na poziciji centarfora.

Luis Suarez je dobio zeleno svetlo posle petomesečne pauze, i upravo zbog toga Kike Setijen želi postepeno da ga ubacuje u vatru, pa se očekuje da Martin Brajtvajt dobije šansu od prvog minuta.

Takođe, katalonski mediji ističu da će Vidal dobiti šansu ispred Artura, koga i dalje povezuju sa odlaksom u Juventus.

Sastav Barse u subotu od 22.00 trebalo bi da izgleda ovako:

Ter-Štegen - Serhi Roberto, Pike, Umtiti, Alba - Buskets, De Jong, Vidal (Artur) - Mesi, Brajtvajt, Grizman.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.