Tim i Zverev stigli u Beograd, Đoković ih dočekao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 15:33

Tim i Zverev stigli u Beograd, Đoković ih dočekao

Austrijski teniser Dominik Tim i Nemac Aleksandar Zverev stigli su u Beograd, gde će tokom vikenda učestvovati na turniru "Adria Tour".

Tima i Zvereva na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković, u društvu brata Đorđa, direktora turnira.

"Hvala Novaku što je organizovao jedan ovakav događaj, na kom je primaran humanitarni aspekt. Naravno, potrudićemo se da pružimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što bolji tenis i da publici priredimo dobar ugođaj", rekao je Tim.

Zverev je stigao u društvu lepše polovine, ali i par članova stručnog štaba.

"Nedostajalo mi je druženje sa teniserima. Nismo se videli još od Indijan Velsa. Siguran sam da će ovo da bude izuzetan događaj, u gradu u kom dugo nisam bio. Beograd mi je ostao u lepom sećanju, ovde i u Novom Sadu sam svojevremeno igrao fjučerse, ali nisam stigao mnogo toga da vidim", objasnio je Nemac.

Adria Tour počinje sutra, a zvanična ceremonija otvaranja kreće od 16 časova.

Sledi miks dublu u kom će igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Posle toga, oko 18h, se igraju dublovi, gde će igrati još i Dimitrov, Zverev, Troicki, Zimonjić i drugi teniseri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.