Tim eliminisao šampiona Pariza i Krajinovićevog dželata iz finala

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim eliminisao šampiona Pariza i Krajinovićevog "dželata" iz finala

Austrijski teniser Dominik Tim pobedio je Džeka Soka u četvrtfinalu Mastersa u Parizu sa 2-1 u setovima.

Tim je prošlogišnjeg osvajača Pariza savladao sa 4:6, 6:4, 6:4 za dva sata i 16 minuta igre. Sok je prošle godine u finalu savladao Filipa Krajinovića 5:7, 6:4, 6:1.

Austrijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je već na startu meča pretrpeo brejk, a Sok je poveo sa 2:0 tako što je iskoristio drugu brejk šansu.

Tim je uspeo da se vrati u sedmom gemu, ali i da poklekne u desetom, a Sok je brejkom osvojio prvi set. Osmi igrač planete je potom zaigrao agresivnije, ali je Sok umalo oduzeo servis Timu u četvrtom gemu drugog seta.

I kada to nije učinio, usledila je kazna u narednom, a Austrijanac je pratkično brejkom za 3:2 uspeo da se vrati u meč.

Treći set je počeo tako što se Sok "izvukao" iz neugodne situacije i poveo 1:0, da bi Tim kasnije opet u petom gemu napravio odlučujući brejk i sigurnim servisima priveo meč kraju.

Tim će u polufinalu ići na Karena Hačanova, koji je ranije u toku dana pobedio Aleksandra Zvereva sa 2-0, 6:1 i 6:2 za sat vremena igre.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RUSKA SENZACIJA: Hačanov šokirao Zvereva, u polufinalu sa Timom

Izvor: Kurir, 02.Nov.2018

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u polufinale mastersa u Parizu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Amerikanca Džeka Soka sa 4:6, 6:4, 6:4.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.