Tevez: Mesi je sa druge planete

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez: Mesi je sa druge planete

SARAJEVO - Napadač Juventusa Karlos Tevez je izjavio da je igrač Barselone Lionel Mesi toliko dobar u "poslu koju radi da nekada djeluje kao da je sa druge planete".

Kako pišu italijanski mediji, Tevez smatra da njegovu ekipu u finalu Lige šampiona očekuje veliki izazov protiv Barselone.

"Mesi je najbolji igrač na svijetu, čak i u polufinalima je radio neke nevjerovatno lude stvari. On je jednostavno sa druge planete", ocijenio je Tevez.

Juventus je sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odigrao 1:1 sa Real Madridom, što mu je bilo dovoljno nakon 2:1 iz prve utakmice da izbori plasman u finale u kojem se sastaje upravo protiv Mesija i ekipe u Berlinu 6. juna.

"Zaslužili smo plasman u finale. Sada nas očekuje veliki izazov protiv španskog tima. Mi smo tim, a naša snaga leži u tome da niko nije vjerovao da možemo uraditi ovako nešto", rekao je Tevez.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.