Teves: Mesi je s druge planete

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Maj.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teves: Mesi je s druge planete

Napadač Juventusa Karlos Teves smatra da je njegov zemljak Lionel Mesi "sa druge planete". Popularni Karlito istakao je da njegovu ekipu u finalu Lige šampiona očekuje veliki izazov protiv Barselone. "Mesi je najbolji igrač na svijetu, čak i u polufinalima je radio neke nevjerovatno lude stvari. On je sa druge planete. Ali, nikad nisam imao problem s njim", rekao je Teves, prenosi B92. 'Stara dama' je poslije >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << pobjede u Torinu protiv Real Madrida 2:1 remizirala sa 'Kraljevskim' klubom 1:1 i rezervisala svoju kartu za veliko finale u Berlinu šestog juna. "Zaslužili smo plasman u finale. Sada nas očekuje veliki izazov protiv Barselone. Mi smo tim, a naša snaga leži u tome da niko nije vjerovao da možemo da uradimo ovako nešto", dodao je Teves, "Alegri je pripremio meč na savršen način. On uvijek poslije utakmica govori kako je zasluga isključivo na igračima, ali vjerujte da nije baš tako i da i on zaslužuje sve pohvale". Za kraj, sjajni Argenitnac rekao je da još uvijek nije odlučio da li će se vratiti u Boku Juniors na kraju sezone. Juve ima priliku da ove sezone osvoji triplu krunu, kao i Barselona, pošto, osim osvojene titule i obezbjeđenog finala Lige šampiona, igra i finale Kupa Italije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Tevez: Mesi je sa druge planete

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2015

SARAJEVO - Napadač Juventusa Karlos Tevez je izjavio da je igrač Barselone Lionel Mesi toliko dobar u "poslu koju radi da nekada djeluje kao da je sa druge planete"...Kako pišu italijanski mediji, Tevez smatra da njegovu ekipu u finalu Lige šampiona očekuje veliki izazov protiv Barselone..."Mesi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.