Terzić potcenjivački o Partizanu, potkačio i katastrofalnog Simovića!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 21:53

Terzić potcenjivački o Partizanu, potkačio i ''katastrofalnog'' Simovića!

Očekivano. Posle oštre izjave Partizanovog generalnog direktora, usledila još oštrija iz Zvezde.

Partizan i Crvena zvezda odigrali su večeras u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

Terzić je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je Simović sudio u korist "nikakvog Partizana".

"I ova utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu između Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme jer su svesni da nemaju kvalitet.







Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji", naveo je on.



"Sudija Simović je bio katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana, ne znam ko i zašti štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći"
, dodao je Terzić.

On je rekao i da je "posebna priča sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih specijalnih gostiju u centralnoj loži".



"Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju.  Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje"
, rekao je Terzić.

Posle 11 kola u Super ligi Zvezda ima osam bodova više od drugoplasiranog Partizana.

--
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.