Tenzija u Zadru pred FMP: Košarkaši i policija

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenzija u Zadru pred FMP: Košarkaši i policija

Igrači Zadra branili su svoje pristalice od pripadnika policije na prošloj utakmici. Navijači su obećali da će zauzvrat u ponedeljak ispuniti dvoranu.

Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Neobična atmosfera na Višnjiku, gde ovog ponedeljka gostuje FMP.

Košarkaši Zadra, tim koji je prijatno iznenadio ove sezone, bili su u komplikovanoj situaciji u Kaštelima prošle nedelje, na utakmici hrvatskog prvenstva.

U jednom trenutku utakmice, hrvatska >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policija fizički je krenula na navijače Zadra, a košarkaši su se postavili između dve strane i branili svoje pristalice.

Navijači su obećali da će zauzvrat ispuniti dvoranu u ponedeljak protiv Beograđana, a trener Zadra Aramis Naglić je pohvalio reakciju svojih igrača.

Foto: MN Press

"Moram reći da mi je žao onih navijača koji su povređeni u tom incidentu, jer mislim da je to bilo apsolutno nepotrebno. To nisu bili nikakvi huligani. Bilo je tu studenata, normalnih ljudi i nije postojao nikakav rizik za nekakvom tučom navijača ili za nekakav teži incident", rekao je Naglić.

"To je zaista bilo brutalno i jako je ružno izgledalo. Reakcija ekipe je bila potpuno normalna, hvalevredna i to je jednostavno tako moralo biti da su stali u odbranu naših navijača", dodao je on.

U najavi utakmice, Naglić je rekao da FMP igra dobru košarku i da se raduje utakmici, jer je oko ekipe lepa atmosfera i velika pozitiva.

Meč u Zadru počeće u 21 čas.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.