Teniseri Srbije eliminisani sa ATP kupa

Izvor: Beta, 05.Jan.2022, 10:38

Teniseri Srbije eliminisani sa ATP kupa

Teniska reprezentacija Srbije eliminisana je danas sa ATP kupa u Sidneju, pošto je u prvom meču trećeg kola Grupe A protiv Španije Filip Krajinović izgubio od Pabla Karenja-Buste posle dva seta, 3:6, 4:6.Uoči trećeg kola Srbiji je za prolaz dalje bila potrebna maksimalna pobeda protiv Španije, ali je Krajinović izgubio prvi meč.Karenjo-Busta je pobedio posle sat i 20 minuta. On je tri puta oduzeo servis Krajinoviću, koji je napravio jedan brejk.U drugom meču igraju Dušan Lajović i Roberto Bautista-Agut.Na ATP kupu u Sidneju, Srbija je u prvom kolu pobedila Norvešku sa 2:1, a zatim je izgubila od Čilea sa 1:2.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Lajovića, Španci dobili i drugi meč

Izvor: RTS, 05.Jan.2022

Srpski reprezentativac Dušan Lajović poražen je od Roberta Bautiste Aguta sa 2:0 (1:6, 4:6) u drugom meču trećeg kola grupe A na ATP kupu u Sidneju. Ovo je drugi poraz naše reprezentacije u meču sa selekcijom Španije, koja je osigurala plasman u polufinale. . Dušan...

Nastavak na RTS...

Lajović izgubio od Bautiste-Aguta na ATP kupu

Izvor: Danas, 05.Jan.2022

Teniska reprezentacija Srbije gubi danas sa 0:2 od Španije u trećem kolu Grupe A ATP kupa u Sidneju, pošto je Dušan Lajović izgubio od Roberta Bautiste-Aguta posle dva seta, 1:6, 4:6.

Nastavak na Danas...

Rusija u polufinalu ATP kupa

Izvor: B92, 06.Jan.2022, 10:37

Teniska reprezentacija Rusije plasirala se u polufinale ATP kupa u Sidneju, pošto su u poslednjem meču Grupe B savladali Italiju sa 2:1.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.