Teniser izbačen s RG  uhvatio novinarku za grudi (VIDEO)

Izvor: B92, 30.Maj.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniser izbačen s RG " uhvatio novinarku za grudi (VIDEO)

Mladi francuski teniser Maksim Hamu proteran je sa Rolan Garosa zbog seksualnog uznemiravanja novinarke usred živog prenosa.

Novinarka Eurosporta je intervjuisala Hamua kada ju je on prvo zagrlio, onda pokušavao nekoliko puta da poljubi, a na kraju uhvatio čak za grudi, dok se ona borila da mu skloni ruku.

Čelnici Rolan Garosa su mu zbog ovog incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oduzeli akreditaciju i udaljili iz kompleksa u Bulonjskoj šumi.

"Njegovo ponašanje je primitivno i nažalost, reflektuje odnose između muškaraca i žena koje postoje u svakodnevnom životu. Da nismo bilu u prenosu udarila bih ga", rekla je novinarka Mali Tomas.

Njegovo navalentno ponašanje je izazvalo smeh u studiju, ali kada su videli koliko je daleko otišao brzo su se uozbiljili.

"Oni su se smejali jer su mislili da je šala, ali su brzo shvatili kako se ne radi o tome", dodala je novinarka.

Hamu ima 21 godinu, trenutno je 287 na ATP listi, a u prvom kolu RG je poražen od Pabla Kuevasa sa 6:3, 6:2, 6:4.

On je na turnir stigao na pozivnicu organizatora kao perspektivan francuski teniser, ali teško da će dobiti novu šansu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Teniser napastvovao novinarku pred kamerama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017

Organizatori Rolan Garosa nisu imali izbora...Zbog zaštite moralnih načela turnira diskvalifikovali su domaćeg tenisera Maksima Hamua (21) usled neprimerenog ponašanja prema novinarki Eurosporta Mali Tomas...Pomenuti se tokom intervjua u više navrata naginjao ka reporterki i ljubio je po glavi i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Izbačen teniser sa Rolan Garosa zbog nedločnog ponašanja! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 30.Maj.2017

Maksim Hamu, francuski teniser, izbačen je sa teniskog turnira Rplan Garos zbog nedoličnog ponašanja prema novinarki Eurosporta!..Novinarka Eurosporta je intervjuisala Hamua kada ju je on prvo zagrlio, onda pokušavao nekoliko puta da poljubi, a na kraju uhvatio čak za grudi, dok se ona borila da...

Nastavak na BKTV News...

VIDEO: Izbačen sa Rolan Garosa jer jeuvatio voditeljku za grudi

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2017

Organizatori Rolan Garosa izbacili su sa turnira domaćeg igrača Maksima Amua pošto je tokom prenosa na kanalu turnira napastovao novinarku Meli Tomas, koja je uzimala izjave...On je bio u društvu još jednog igrača u javljanju uživo s turnira. Kad mu je novinarka prišla, Amua ju je nekoliko puta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Prvi nosilac ITF turnira u Brčkom izbačen zbog seksualnog uznemiravanja

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2017, 19:23

BRČKO - Francuski teniser Maksim Amu (21), koji je trebalo da bude prvi nosilac na ITF turniru u Brčkom, izbačen je s ovogodišnjeg Rolan Garosa zbog seksualnog uznemiravanja... Amu, koji se kao 287. teniser svijeta uspio probiti kroz kvalifikacije do glavnog turnira (gdje je kasnije u 1. kolu poražen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.