Tauns iz prve ruke iskusio Jokićevu vrtešku VIDEO

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 12:21

Tauns iz prve ruke iskusio Jokićevu "vrtešku" VIDEO

Košarkaš Minesote Karl Entoni Tauns nikada nije spadao među najbolje defanzivce u ligi, ali čak i oni iz te grupe bi imali problema da čuvaju Nikoli Jokića.

Centru Timbervulvsa je to postalo jasno tokom polovine druge deonice prve utakmice plej-of serije protiv Denvera, kada ga je srpski košarkaš izvrteo.

Nekoliko puta je Tauns naseo na fintu Jokića, skakao u pokušaju da ga izblokira, samo da bi njegov protivnik napravio još jedan okret i provukao mu se ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ruke. Činjenica je da Jokić nije pogodio iz prve, ali se odmah ispravio.

Meč je završio sa sa 13 poena, 14 skokova i šest asistencija, a njegov tim je slavio rezultatom 109:80.

Nije bilo potrebe da forsira, bila je ovo jedna od onih utakmica u kojoj je sve funkcionisalo i u kojoj je pobednik bio poznat posle 36 minuta igre. Jokić je iz igre izašao na četiri i po minuta do kraja treće deonice, a Meloun je odlučio da ga vrati na kratko u 4/4, iako je Denver imao +30.

Kako je izgledala "vrteška" u duelu protiv Taunsa, pogledajte u prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.