TUMBAKOVIĆ TRLJA RUKE: Srbin BLISTA u Rusiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 15:51

TUMBAKOVIĆ TRLJA RUKE: Srbin BLISTA u Rusiji (VIDEO)

Sjajna partija.

U Rusiji se ovog vikenda igra 13. kolo tamošnje Premijer lige, a na otvaranju je danas Rubin u Kazanju ubedljivo savladao Arsenal iz Tule sa 3:1. Ova utakmica nam je posebno interesantna zbog Đorđa Despotovića, srpskog reprezentativca koji predvodi napad Rubina i koji od početka sezone igra u vrlo dobroj formi.

On se i danas upisao u strelce, postigao je prelep gol u 22. minutu, kada je Rubinu doneo vođstvo od 2:0, a dva minuta ranije Starfelt je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ''načeo'' goste.

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

Bakaev je u 53. minutu povisio na 3:0 i osigurao trijumf, a  počasni gol za goste postigao je Pančenko u 83. minutu za konačnih 3:1.

Rubinu je ovo šesta pobeda u 13 odigranih kola, a Despotović je postigao svoj šesti gol i nalazi se na deobi drugog mesta na listi strelaca, iza Ekvadorca Noboe iz Sočija, koji je postigao jedan gol više.

Despotovićeva forma svakako može da raduje i selektora reprezentacije Srbije Ljubišu Tumbakovića u susret duelu sa Škotskom u finalu plej-ofa za plasman na Evropsko prvenstvo.

#football

Đorđe Despotović u kontinuitetu igra u sjajnoj formi. Danas je postigao šesti gol u sezoni (drugi strelac lige). Efikasan, otvara i oseća prostor, odličan u skoku...

Ima veliko samopouzdanje. Deluje da je malo podcenjen... @fcrk @FSSrbije pic.twitter.com/Zi46h4WpAx

— Dragan Čiča (@ElChile_83) October 31, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.