TUGUJE SRPSKA KOŠARKA: Trener Darko Peruničić preminuo u 53. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2021, 23:29

TUGUJE SRPSKA KOŠARKA: Trener Darko Peruničić preminuo u 53. godini

Stvorio je mnoge asove.

Poznati srpski košarkaški trener Darko Peruničić preminuo je danas u 53. godini.

Igračku karijeru počeo je u rodnom Čačku, u Železničaru, nastavio u Beočinu, a završio u Zemunu.

Posle igračke, započeo je trenersku karijeru koja se pokazala kao izuzetno uspešna. Za 22 godine rada u KK Zemun osvojio je brojne medalje na prvenstvima Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa mlađim selekcijama KK Zemun. Iznedrio je mnoge prvoligaške i internacionalne igrače, kao što su Novica Veličković, Rade Zagorac, Vasilije Pušica, Marko Pecarski i mnogi drugi.

Bio je jedan od najboljih trenera za rad sa mlađim kategorijama koga je Srbija imala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKA TRAGEDIJA ZA SRPSKU KOŠARKU: Preminuo poznati trener, čovek koji je trenirao reprezentativce Srbije!

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2021

Tragedija! Danas je u 53. godini umro naš poznati košarkaški trener, Darko Peruničić. Svoju igračku karijeru počeo je u Čačku, igrao je još u Železničaru, Beočinu i Zemunu. Posle igračke karijere započeo je vrlo uspešnu trenersku karijeru, 22 godine svog rada proveo je u KK Zemun gde...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.