TSL: Štimac namučio Fener, Gudurić pokrenuo šampione!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSL: Štimac namučio Fener, Gudurić pokrenuo šampione!

Nakon razočaravajućeg F4 Evrolige, Fenerbahčeu bile potrebne tri četvrtine da se probudi.

Košarkaši Fenerbahčea poveli su sa 1:0 u prvoj rundi plej-ofa protiv Turk Telekoma, kako su nakon preokreta slavili na svom parketu rezultatom 82:72.

Dobili su gosti prvi kvartal sa 13:19, da bi u drugoj deonici stigli i do 20 poena prednosti, ali su košarkaši domaćeg sastava uspeli da spuste zaostatak na sedam poena pred veliki odmor.

Fener je dobru seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa kraja druge deonice preneo u treću, ali nisu uspeli da preokrenu rezultat, na poslednji odmor se otišlo sa dva poena prednosti u korist gostiju iz Ankare.

Gudurić je trojkom na startu poslednjeg kvartala probudio Obradovićevu ekipu, koja je konačno pokazala pravo lice. Iskontrolisao je sastav iz Istanbula stanje stvari na parketu do kraja susreta i na kraju upisao pobedu.

Kostas Slukas je bio najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 18 poena, a pratio ga je sjajni Gudurić sa 17 poena, šest skokova i dve asistencije.

Odličan i Kalinić sa 15 poena i šest uhvaćenih lopti, dok je Mahmatoglu ubacio 14 poena.

U poraženom sastavu sjajna rola Vladimira Štimca, koji je ubacio 14 poena uz 11 skokova, pratio ga je Landesberg sa 12 poena.

U drugom današnjem susretu Tofaš je ubedljivom pobedom od 102:76 poveo sa 1:0 u seriji protiv Bešiktaša.



Fenerbahče - Turk Telekom 1:0

Tofaš - Bešiktaš 1:0

Anadolu Efes - Banvit 1:0

Galatasaraj - Gazijentep 1:0

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VTB: CSKA nije dozvolio iznenađenje

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 00:08

Novopečeni prvaci Evrope nastavili su u pobedničkom ritmu i u regionalnom šampionatu...Košarkaši moskovskog CSKA, osokoljeni pobedom na F4 Evrolige u Vitoriji, slavili su i na startu polufinala plej-of serije VTB lige, protiv ekipe Zenita...Itudisovi puleni su od Plazinih bili bolji rezultatom 98:82...Tesno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.