Superliga: Ubedljive pobede Novog Pazara i Mege

Izvor: B92, 23.Maj.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Ubedljive pobede Novog Pazara i Mege

Košarkaši Novog Pazara pobedili su ekipu Tamiša u Pančevu sa 89:72 (24:25, 30:12, 15:22, 20:13), u utakmici osmog kola B grupe Superlige.

Pazarce je do četvrtog trijumfa u isto toliko mečeva s Tamišom ove sezone predvodio Nemanja Krstić sa 22 poena i po šest skokova i asistencija, a pratio ga je Sead Hadžifejzović sa 18 poena i osam skokova.

Marko Radonjić dodao je 16 koševa, dok je Tarik Brunčević upisao 10 poena za goste.

Bolji od ostalih kod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pančevaca bio je Aleksandar Tornjanski sa 24 poena, dok su Bratislav Jeković i Nikola Čvorović postigli po 12 poena za domaći tim.

Utakmicu u Sportskoj hali Strelište pratilo je oko 250 gledalaca.

U okviru osmog kola B grupe Superlige, Mega je u Beogradu savladala užičku Slobodu rezultatom 96:66.

U Megi najefikasniji bio je Adam Mokoka sa 21 poenom i devet skokova, a pratio ga je Nikola Mišković sa 18 poena, ali i osam izgubljenih lopti. Edin Atić je imao osam poena i deset uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani istakao se Bratislav Paunović sa 15 poena. Dimitrije Nikolić je imao 12 poena i sedam skokova, a Stefan Simić je dodao deset poena.

Pazar je treći u B grupi sa po četiri pobede i poraza, a petoplasirani Tamiš je na skoru 2/6.

Novi Pazar u devetom kolu gostuje Partizanu, a Tamiš gostuje Slobodi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.