TRENING OTKLONIO DILEMU: Marko Nikolić dobio opciju više pred meč sa Partizanom (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENING OTKLONIO DILEMU: Marko Nikolić dobio opciju više pred meč sa Partizanom (FOTO)

Partizan će sutra dočekati Videoton, koji u vrlo dobrom raspoloženju dočekuje prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope.

Na večerašnjoj konferenciji za medije Marko Nikolić bio je upitan da li će Marko Šćepović biti spreman za sutrašnju utakmicu, a mladi strateg je kao iz topa odgovorio:
– Da, spreman je, Marko je trenirao.
I zaista, večeras je bio na travi, njemu dobro poznatoj. Marko Nikolić ima sreće sa ‘zdravstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << biltenom’ i protiv ‘svog’ Partizana imaće na raspolaganju sve igrače, uključujući i bivšeg napadača crno-belih Marka Šćepovića.
FOTO: STARSPORT

Snažni napadač je propustio dve utakmice mađarskog šampionata zbog povrede, ali je večerašnji trening potvrdio da je Šćepović potpuno spreman i na treneru je da odluči hoće li početi od početka ili sa klupe, u zavisnosti od taktičkih zamisli.
Reklo bi se da prednost imaju Ezekjel Henti i Danko Lazović, ali nikad se ne zna…
The post TRENING OTKLONIO DILEMU: Marko Nikolić dobio opciju više pred meč sa Partizanom (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan dočekuje Videoton: Svi u napad, svi u odbranu!

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2017, 11:15

Đukić: Nećemo da jurišamo na "ura", naš cilj je da igramo napadački, ali sa obezbeđenjem. Ostojić: Opasnost preti od Danka i Marka NAPAD iz svih oružja, uz jako obezbeđenje prilaza svom golu. Tako šef struke Miroslav Đukić vidi večerašnji prvi meč plej-ofa Lige Evrope...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.