TRAGEDIJA: Poznati češki fudbaler izvršio SAMOUBISTVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Poznati češki fudbaler izvršio SAMOUBISTVO (FOTO)

Pronađen mrtav u svom stanu.

Nekadašnji igrač Sparte iz Praga i brojnih evropskih klubova, Pavel Pergl, pronađen je mrtav u svom stanu u Nemačkoj, a prema informacijama iz ove zemlje najverovatnije se radi o samoubistvu.

Ex-Preston star Pavel Pergl found dead at home in an apparent suicide https://t.co/nnJvz7H9gZ pic.twitter.com/3Vfb1BMLyK

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) May 3, 2018

Pergl je pune četiri sezone nosio dres Sparte, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a između ostalog igrao je i za Preston, Dinamo iz Drezdena, kao i nekolicinu švajcarskih klubova, Belinconu, Vaduc i Lokarno. Karijeru je okončao prošle godine u dresu nižerazrednog švajcarskog kluba, Šura.

– Veoma tužna vest za Spartu i sve navijače. Došao je kod nas kao desetogodišnjak i odigrao 68 utakmica za naš klub. Počivaj u miru, navedeno je u saopštenju praškog kluba.

Some sad news, Pavel Pergl who had a brief spell with PNE in 2007, has passed away at the age of 40. pic.twitter.com/8AurOgvWpy

— Dave Seddon (@Sedds_lep) May 3, 2018

Ovo nije prvo samoubistvo među nekadašnjim češkim fudbalerima, a pre njega na ovakav korak odlučili su se František Rajtoral i David Bistron, obojica prošle godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.