TAKO TO RAD NEMCI: Bajern osvojio titulu i smenio upravu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 22:49

TAKO TO RAD NEMCI: Bajern osvojio titulu i smenio upravu

Ceh platile legende.

Iako su ih svi otpisali pred poslednjih 90 minuta sezone Bundeslige, fudbaleri Bajerna su ipak osvojili 11. uzastopnu titulu šampiona Nemačke.

Bavrci su pobedili u Kelnu (2:1), ali su do nove titule došli zbog remija Borusije u Dortmundu sa Majncom. Obe ekipe su imale 71. bod, ali je klub iz Minehena slavio zbog bolje gol razlike...

Međutim, tek što se šampanjac otvorio, došlo je do velikih promena u upravi slavnog kluba. Ceh su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << platile legende Bajerna.

Posle utakmice u Kelnu loše vesti dobio Oliver Kan, pošto je nekada čuveni nemački golman dobio otkaz i više neće biti direktor minhenskog Bajerna.

Oliver Kahn has been dismissed as FC Bayern CEO right after winning the title. Dreesen will be the new club’s CEO. 🚨🔴 #FCBayern

Kahn was not in attendance today for Köln-Bayern final, title game. pic.twitter.com/FrnYvGRfZ2

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 27, 2023

Takođe, sa njim je otišao i Hasan Salihamidžić, koji je imao funkciju sportskog direktora. Kan nije bio na meču protiv Kelna, a zanimljivo je da su Bavarci osvojili 11. titulu u nizu i onda smenili rukovodstvo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO ZAŠTO KAN NIJE BIO PRISUTAN: Bajern zabranio dolazak legendi!?

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2023, 08:47

Sukobi se nastavljaju. Nakon što su pored neverovatnog kiksa Dortmunda, fudbaleri Bajerna postali prvaci Nemačke, istog momenta su otpušteni Oliver Kan i Hasan Salihamidžić, a čuveni golman je ostao i bez dozvole da sa ekipom bude u Kelnu. On je potom to prokomentarisao. – Zabranjeno mi je iz...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.