Svetski kup - Delfini rasturaju, sad nek se spreme Hrvati

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski kup - "Delfini" rasturaju, sad nek se spreme Hrvati

Nakon dve utakmice reprezentacija Srbije ima maksimalan učinak u grupi B.

Reprezentacija Srbije u vaterpolu je danas uspela da slavi i protiv Sjedinjenih Američkih Država sa veoma ubedljivih 14:8 (6:3, 3:1, 3:0 i 2:4) i tako je stigla do druge pobede u isto toliko mečeva na Svetskom kupu u Berlinu.

Sledi utakmica protiv Hrvatske gde će naš tim pokušati da stigne do prvog mesta u grupi.

U ovom meču je fantastičan bio Dušan Mandić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dominirao na startu meča. Sa tri gola iz tri pokušaja je uspeo da donese Srbiji 3:1, a do kraja prve deonice uspeli smo da stignemo i do 6 golova.

Druga deonica je krenula bez golova u prvih par minuta, a onda je Mandić svojim golom iz peterca uspeo da povisi na 7:3.

Poveli smo i sa pet golova razlike do kraja poluvremena, da bi početkom treće deonice golovima Stojanovića, Subotića i Rašovića Srbija rešila pitanje pobednika pošto je povela sa 12:4.

Deset minuta je skoro trebalo Amerikancima da postignu gol i da stignu tako do petog u ovom meču, ali je već bilo kasno da se bilo šta promeni kada se radi o bodovima, Srbija je odavno već hitala ka pobedi, posebno nakon novog, petog gola Dušana Mandića za 13:5.

Na kraju smo videli i blago opuštanje "Delfina", ali bez nekih velikih posledica.

Mandić je bio najefikasniji u Srbiji sa pet golova, Subotić je imao tri, a Rašović i Stojanović su postigli po dva.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija pobedila SAD: Protiv Hrvatske za prvo mesto u grupi

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2018

Srpski vaterpolisti ubedljivo savladali selekciju Sjedinjenih Država na Svetskom kupu u Berlinu..Vaterpolo reprezentacija Srbije upisala je drugi ubedljiv trijumf na Svetskom kupu u Berlinu, pošto je savladala selekciju SAD rezultatom 14:8, po četvrtinama 6:3, 3:1, 3:0, 2:4...Osvajač prethodna tri...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.