»Sve si me­ni« pri­je­ti da pos­ta­ne hit

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Sve si me­ni« pri­je­ti da pos­ta­ne hit

Pro­mo­ci­ja prve pje­sme i spo­ta mla­dog ba­nja­lu­čkog pje­va­ča Lu­ki­ja­na Iva­no­vi­ća održa­na je u sri­je­du ve­če u res­to­ra­nu "Aquana", a da će nje­gov prve­nac pod na­zi­vom "Sve si me­ni" bi­ti hit već sa­da svje­do­či broj pre­gle­da na YouTu­beu ko­jih je danas bi­lo pre­ko 20.000.

Ta­len­to­va­ni izvo­đač ko­ji je sim­pa­ti­je pu­bli­ke po­brao u re­gi­onal­nom mu­zi­čkom ta­kmi­če­nju "X Fac­tor" >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u raz­go­vo­ru sa no­vi­na­ri­ma ka­zao je da ne­ma tre­mu, ali da je ja­ko uzbu­đen zbog sve­ga, kao i da je­dva če­ka da pje­sma kre­ne u svoj ži­vot.

"Tek­st za svo­ju prvu autor­sku pe­smu sam ra­dio sa dru­ga­ri­com Adri­ja­nom Ba­ra­lić, mu­zi­ku po­tpi­su­jem ja, dok je za pro­du­kci­ju i aranžman bio za­du­žen Du­šan Ala­gić", ka­zao je Iva­no­vić.

Uz osmi­jeh je do­dao da baš kao što ni­je že­lio da u pro­ce­su stva­ra­nja pje­sme bi­lo šta pre­pus­ti slu­ča­ju, ta­ko ni­je že­lio da ni na dan pro­mo­ci­je bu­de is­kldanasn iz bi­lo ka­kve or­ga­ni­za­ci­je.

Nje­go­va prva nu­me­ra je žan­rov­ski mo­der­na pop ba­la­da, a spot u ko­jem je gla­vnu žen­sku ulo­gu do­bi­la ma­ne­ken­ka iz Ba­nja­lu­ke Va­nja Hop­ti­jan sni­man je u je­dnom ho­te­lu u gra­du na Vrba­su i dje­lo je Lu­ki­ja­no­vog bra­ta Ne­ma­nje Iva­no­vi­ća.

"Pre­za­do­vo­ljan sam jer sam uspeo da sni­mim svo­ju prvu pe­smu i spot, u če­mu mi je ja­ko mno­go po­mo­gla mo­ja po­ro­di­ca. Na­ra­vnom, tu su i mo­ji pri­ja­te­lji ko­ji su ra­di­li na ekra­ni­za­ci­ji is­tog, ali i pro­du­kcij­ska ku­ća iz Beo­gra­da od ko­je sam imao te­hni­čku po­dršku. Ne­mam ne­kih po­se­bnih oče­ki­va­nja, ali že­lim da pu­bli­ka što pre ču­je pe­smu i da svoj sud", ka­zao je ovaj mla­di izvo­đač.

Iako na pro­mo­ci­ji ni­je bi­lo nje­go­vih ko­le­ga iz "X Fac­to­ra", Iva­no­vi­ću su po­dršku pru­ži­li ba­nja­lu­čki mu­zi­ča­ri Ma­ri­ja Šes­tić, Da­do Gli­šić i Mi­ro Ja­nja­nin. Za nje­go­vu mu­zi­ku za­in­te­re­so­va­ni su i po­li­ti­ča­ri, pa su me­đu gos­ti­ma bi­li i Igor Ra­do­ji­čić, pred­sje­dnik Na­ro­dne skup­šti­ne RS, i Ja­smin Ko­mić, mi­nis­tar na­uke i te­hno­lo­gi­je RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

»Ja­za­vac« po­či­nje s ra­dom na dvi­je no­ve predstave

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2014

Grad­sko po­zo­ri­šte "Ja­za­vac" u Ba­nja­lu­ci po­či­nje s ra­dom na dvi­je no­ve pred­sta­ve...Na dje­čjoj sce­ni "Ju­hu" bi­će pos­tav­ljen ko­mad "Ču­dna šu­ma če­ka Dje­da Mra­za" po tek­stu Le­le Sto­ja­no­vić, ko­ju će režira­ti Ale­ksan­dra Spa­so­je­vić...Glu­ma­čke...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Do­dik: Ko­ali­ci­ja još je­dnom pot­vrđe­na

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2014, 20:21

BA­NJA­LU­KA - Mi­lo­rad Do­dik, pred­sje­dnik SNSD-a, re­kao je da je na sas­tan­ku sa Mar­kom Pa­vi­ćem i Pe­trom Đo­ki­ćem, li­de­ri­ma DNS-a i SP-a, ko­ji je održan u pe­tak, pot­vrđe­no da ima­ju ve­ći­nu od 42 po­sla­ni­ka u Na­ro­dnoj skup­šti­ni RS..."Raz­go­va­ra­li...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.