Sve je spremno za dan srpskog tenisa u Njujorku

Izvor: RTS, 26.Avg.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za dan srpskog tenisa u Njujorku


Danas u Njujorku počinje Ju Es Open, finalni grend slem teniske sezone. Sve oči uprte su u Novaka Đokovića koji među prvima izlazi na teren i brani prošlogodišnju titulu. Ali, društvo mu danas pravi čak pet drugih srpskih tenisera i teniserki tako da će to biti pravi spektakl. Iz Njujorka nam se javlja Aleksandar Žigić, da nam prenese atmosferu pred početak ovog velikog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

US open, 1. dan (WTA): Sve oči uprte ka Sereni i Maši, na teren će i Ivana Jorović

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2019

Serena Vilijams protiv Marije Šarapove. Ukratko, to je ono za šta se teniska javnost večeras sprema u okviru prvog kola US opena. Žreb je želeo da se dve legende ženskog tenisa sastanu već na prvom koraku i tako nam podare pravu poslasticu. Dve teniserke koje u zbiru imaju čak 28 gren slem titula...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.